Fiskerisæsonen igang: Send os din fangst

I dag starter fiskerisæsonen. Over hele landsdelen valfarter lystfiskere til åer og vandløb i håb om at gøre årets første, store fangst. Send os et billede af din største fangst.

claus_fangst.jpg

Der var bid.

Selv om Claus Dam fra Holstebro var stået tidligt op og allerede var klar ved Storåen kl 07 i morges, så var det først over middag, der for alvor var bid.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med den her. Jeg har desværre ikke fået min vægt med. Jeg har fanget tilsvarende før, men aldrig større, siger lystfisker Claus Dam med et bredt smil.

Lige efter frokosten var indtaget, smed han snøren i vandet igen, og så var der bid. Claus Dam har traditionen tro har brugt den første dag i fiskerisæsonen ved Storåen i Holstebro.

- Det er en helligdag jo, siger Claus Dam.

Fiskerisæsonen er startet

Claus Dam er langt fra den eneste, som længe har haft et kryds i kalenderen den 16. april. Over hele landsdelen valfarter lystfiskerne i dag til åer, bække og vandhuller. Fiskesæsonen løber fra 16. april til og med 15. oktober.

Her er Claus Dams første fangst i år. En han-laks, fanget på kondom-spinder i Storåen lige på den anden side af vandkraftsøen.

fCDfangst.jpg

Send din største fangst

I aftenens udsendelse har vi et indslag om fiskepremieren. Vi vil gerne dele din største fangst i dag med vores seere. Send os et billede og en lille tekstbid med fangstens mål, vægt og hvor den er fanget. Send billeder til redaktionen@tvmidtvest.dk eller MMS til 1231 med teksten "TVMV" først i beskeden.