Fiskenet klar til Brøndby-fans

Det net, der skal sikre FC Midtjyllands udebaneafsnit, er nu hængt op og klar til Brøndby IF's fans.

fiskenet2.jpg

Mandag aften får FC Midtjylland besøg af Brøndby IF. I første omgang så det ud til, at Brøndbys fans ikke kunne komme med på MCH Arena på grund af manglende sikkerhed. Men så meldte Norsøtrawl i Thyborøn sig på banen.

Thyborøn-virksomheden blev hyret til at fremstillet et særligt net til at sikre udebaneafsnittet på stadion. Tre ansatte hos Nordsøtrawl i Thyborøn har i over en uge arbejdet på at få det store net færdigt til mandagens opgør. Nu hænger det klar til at tage imod de blå-gule fans.

- Det er en helt speciel opgave, og vi har aldrig lavet noget tidligere, siger Bent Larsen fra Nordsøtrawl.

Nettet har fået navnet Dynema og er 28 meter højt og 12,5 meter bredt. Det hænger ned foran udebaneafsnittet og er fremstillet af materialer, der ikke er til at skære i, og som ikke kan antændes. Formålet med fiskenettet er at forhindre, at udeholdets fans for eksempel kaster fyrværkeri på banen.

Kampen mod Brøndby fløjtes i gang kl. 19 på en total udsolgt MCH Arena. FC Midtjylland har allerede sikret sig det danske mesterskab og sat Superliga-rekord med flest vundne hjemmekampe. Ulvene har vundet alle deres kampe på hjemmebane og mangler nu kun Brøndby mandag og SønderjyskE søndag den 7. juni.

Her kan du se eller gense indslaget om fiskenettet fra Nordsøtrawl i Thyborøn:

0:47
Der kommer alligevel blå-gule tilhængere på MCH-Arena, når FC Midtjylland næste søndag møder Brøndby: