Fire mænd anholdt: Kvinde bortført i Brande

En 37-årig kvinde blev søndag bortført i Brande og truet i to timer, før det lykkedes hende at flygte.

Fire mænd er anholdt søndag eftermiddag i en sag om bortførelse af en 37-årig kvinde, der umiddelbart er blevet truet i to timer, før det lykkedes kvinden at flygte fra et hus i Hampen, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 37-årige kvinde blev hentet af tre mænd på en adresse i Brande klokken 10.22, og politiet mener, at kvindens tidligere samlever er en af mændene.

- Da hun bliver bortført, er der tre mænd, og så bliver hun ført til et hus i Hampen. Vi har fire anholdte, da de alle var i et huset, siger vagtchef Jørgen Christensen til Ritzau.

- Vi kender ikke motivet til, hvorfor hun skulle frihedsberøvet, men vi mener, at den ene er en tidligere samlever, fortæller han.

Kvinden er ifølge politiet blevet truet, men ikke umiddelbart udsat for vold i huset i Hampen. Det var dog kvinden selv, der flygtede fra bortførerne.

- Hun formår at flygte af egen drift og kontakter så politiet, siger Jørgen Christensen.

- Hun har været udsat for trusler, men vi undersøger forholdene nærmere og er i gang med afhøringer, så det er uvist, hvordan eventuelle sigtelser lyder, fortæller vagtchefen.

Det er uvist, hvordan de fire anholdte forholder sig til politiets mistanke.

/ritzau/