Fire mænd anholdt for indbrud

Politiet har natten til torsdag anholdt fire mænd i Vildbjerg. De er sigtet for at stå bag indbrud mod en tøjforretning i Holstebro og Skjern - og muligvis flere andre indbrud.

140312_2Mister_O.jpg

Natten til onsdag var der indbrud i en tøjforretning i Holstebro, og på næsten samme tidspunkt, blev der forsøgt indbrud mod en tøjforretning i Struer.

Indbrudstyvene forsvandt i to biler, der havde samme stjålne nummerplade. Men da tidspunktet for de to indbrud lå meget tæt på hinanden, var politiet sikre på, at der ikke var tale om, at de samme tyve havde begået begge indbrud, men at en "bande" havde koordineret deres indbrud.

Fire mænd anholdt

Natten til torsdag blev to mænd så anholdt på en adresse i Vildbjerg, og senere blev to andre mænd anholdt i en bil i området omkring Vildbjerg. De er nu sigtet for at stå bag de to indbrud, da tyvekosterne blev fundet på adressen.

Flere indbrud

Politiet mistænker dog også tyvene for at stå bag flere andre uopklarede indbrud, da der blev fundet flere genstande på deres bopæl, der også kan være tyvekoster.

- Vi ved ikke endnu, hvor mange indbrud der er tale om, men det er en hel del, fortæller Gert Østergaard, vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Desuden er politiet på jagt efter en mulig femte gerningsmand, der stadig er på fri fod.