Fire anholdt efter razzia

Torsdag slog SKAT til mod flere restauranter i landsdelen. Fire udlændige anholdt.

SKAT og politiet var på jagt efter udlændinge, der arbejder ulovligt på danske restauranter, da de torsdag gennemførte en razzia i landsdelen.

Klokken 14 blev den første anholdt i Nykøbing, og ved 18-tiden slog SKAT til mod en fastfoodrestaurent i Skive. Her fik politiet anholdt en mand fra Kina. Han er født i 1981 og opholder sig ulovligt i landet.

Gemte sig i køleboks

Klokken 17.30 og 18.30 blev en kvinde og en mand af asiatisk oprindelse anholdt i Holstebro. Kvinden blev anholdt, da hun forsøgte at flygte via en bagdør til en restaurant. Her ventede politiet, mens SKAT gik ind ad fordøren.

Politiet ventede også ved bagdøren, da manden blev anholdt.

- En betjent kiggede ind gennem et vindue, da han så en mand komme gennem baglokalet. Manden gik ind i en køleboks og lukkede døren. Da han ikke var kommet ud efter fem minutter, gik vi ind og hentede ham. Han sad og gemte sig bag nogle papkasser, fortæller Allan Lautsen fra Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro.

Det har endnu ikke været muligt at identificere de to anholdte, men politiet formoder, at de kommer fra Kina.

Opdatering: Fredag eftermiddage blev to af de anholdte varetægtsfængslet. En tredje er løsladt, mens den fjerde bliver fremstillet i grundlovsforhør lørdag klokken 10 i Hering.