Fire Alka Superliga-klubber går sammen om rabat

SIF er med i aftale, der sikrer klubbens fans billig adgang til udebaneafsnittene til kampene i Aarhus, Horsens og Randers.

Silkeborg IF
Foto: Henning Bagger/Scanpix

Der bliver forhåbentlig stor opbakning fra udeholdets afsnit, når Randers FC, AC Horsens, AGF og Silkeborg IF skal møde hinanden i den kommende sæson i Alka Superligaen. I hvert fald er de fire klubber nu gået sammen om en aftale, der kan være med til at fylde godt op på udebaneafsnittet, når de respektive klubber skal i gang med grundspillet i Alka Superliga, det skriver Silkeborg IF i en pressemeddelelse.

Den "Nye jyske aftale", som de fire klubber har døbt initiativet, består af en fælles aftale om priser for de medrejsende fans. Til kampene holdene imellem er der halv pris - 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Aftalen indebærer, at de fire klubber selv står for billetsalget og de medrejsende fans skal derfor - helt som de plejer - købe deres billet hos den klub, de skal besøge.

Billetsalget til den første hjemmekamp i Silkeborg, åbningskampen på byens nye stadion mod AGF 31. juli, åbner den 10. juli, og allerede her kan de aarhusianske gæster i udebaneafsnittet nyde godt af de reducerede priser.

- Det er et fantastisk godt signal, at vi er fire jyske klubber, der kan finde ud af at samarbejde til fælles gavn for os alle. Vores kampe er måske nok attraktive nok i sig selv for fansene, men nu får vi forhåbentlig en endnu bedre stemning på lægterne, siger Kent Madsen, der er adm. direktør i Silkeborg IF, i en pressemeddelelse.

Udover prisrabatten indebærer aftalen, at der både bliver et stemningsafsnit og et familieafsnit på udebanetribunen på de fire stadion. Det er den enkelte klubs aldersgrænse, der er gældende for prisen for børn og der er ingen yderligere rabatter til studerende, pensionister mv.