Finske forberedelser til VM i ishockey er i fuld gang

Delegationer fra flere lande er i de her dage på besøg i Herning. Det er de for at skabe de optimale forhold til VM, der afholdes næste år.

Jere Lehtinen er i Danmark i de her dage for at se nærmere på forholdene, når det finske ishockeylandshold næste år deltager i VM i Herning.
Jere Lehtinen er i Danmark i de her dage for at se nærmere på forholdene, når det finske ishockeylandshold næste år deltager i VM i Herning.
Foto: Jeanette Torndahl Madsen, TV MIDTVEST

Finlands delegation var i dag i Herning for at se nærmere på hoteller og transport.

Det skal forhindre, at de finske ishockeyspillere til næste år er på glatis, når det kommer til logistikken. Den finske delegation er langt fra den eneste, der er kommet på besøg i Herning i den seneste tid.

- Der ligger ikke noget fast endnu, i forhold til hvor holdene skal bo, så derfor er de rundt og se udvalget af hoteller, fortæller Astrid Andreassen, der er eventkoordinator ved Messecenter Hering Kongrescenter.

Delegationen fra Finland var også rundt og se Jyske Bank Boxen og MCH for at kende til forholdene, inden spillerne næste år skal deltage i verdensmesterskaberne.

- Vi er for at kende forholdene bedre. Så vi ved, hvordan hotellet er, og hvordan omklædningsrummene er, når vi kommer til foråret, siger Jere Lehtinen, der er formand for den finske ishockeyunion.

A-VM afholdes fra den 4. til den 21. maj 2018. Danmarks gruppe bliver afviklet i Jyske Bank Boxen i Herning, og her er modstanderne Canada, Finland, USA, Tyskland, Norge, Letland og Sydkorea.