Final-4 skal afholdes i Holstebro og Silkeborg

Når pokalturneringen i herrehåndbold til februar skal afgøres, bliver det i Holstebro. Kvinderne skal kæmpe om guldet i Silkeborg.

Peter Balling og resten af TTH-mandskabet får hjemmebane, når der til februar skal afholdes Final-4.
Peter Balling og resten af TTH-mandskabet får hjemmebane, når der til februar skal afholdes Final-4.
Foto: Scanpix / Morten Stricker

Herreholdet fra TTH Holstebro får lov til at optræde på hjemmebane, når de til ferbruar skal forsøge at tilkæmpe sig pokaltitlen i Santander Cup. Det blev offentliggjort på klubbens hjemmeside i dag. 

- Både på Holstebro Kommunes og TTH Holstebros vegne er jeg stolt over, at vi har fået arrangementet til Gråkjær Arena og kan vise Danmarks bedste hjemmebane frem til hele Danmark. Det bliver en weekend med spændende og seværdige kampe, siger TTH-direktør John MIkkelsen til klubbens hjemmeside. 

Stævnet bliver afholdt over weekenden med to semifinalekampe lørdag og en finalekamp søndag. 

Og det er netop blevet afgjort, hvem af de fire hold, der skal møde hinanden. TTH Holstebro skal i lørdagens første kamp møde Ribe Esbjerg HH, mens GOG Håndbold har trukket Aalborg Håndbold. 

Dermed har Holstebro-mandskabet trukket den umiddelbart svageste modstander ved Final 4-stævnet. 

Debut som arrangør

Tre byer var i spil til blive centrum for Final-4. Det er første gang, TTH Holstebros skal prøve kræfter med at afholde det store finalestævne.

- Både TTH Holstebro og kommunen har virkelig lagt sig i selen for at det kunne lykkes, og vi er meget glade for, at vi nu er enige om rammerne og kan melde det bredt ud, lyder det i en pressemeddelelse fra Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen. 

Også byens borgmester har bemærket, at Final-4-stævnet kommer til byen. 

- Stort tillykke til TTH Holstebro og vores mange håndboldfans for at vi får denne store event og oplevelse, skriver han på sin Facebookside. 

Hvem der løber med pokaltitlen bliver altså afgjort i weekenden d. 3. og 4. februar 2018.

Kvinderne til Silkeborg

Hos kvinderne ligger finaleweekenden traditionen tro mellem jul og nytår, hvor spillerne fra Team Esbjerg, FCM Håndbold, Aarhus United og København Håndbold skal spille i Jysk Arena i Silkeborg.

Det er femte år i træk, Silkeborg lægger gulv til kvindernes finale.

FCM møder Team Esbjerg i den ene semifinale 29. december, mens den anden står mellem København og Aarhus.

Der er finale og bronzekamp 30. december.