Fik stjålet fyrværkeri for 100.000 kroner: Nu er lageret igen fyldt

Krudhuset i Skive fik stjålet alt deres fyrværkeri natten til i går, men nu er lageret igen fyldt op.

Lige inden et stort fyrværkerishow og fyrværkerisalget for alvor skulle i gang, fik Krudshuset i Skive stjålet alt deres fyrværkeri.

- Containerdøren stod på klem, og der var skåret i beslagene udenfor, og da jeg åbnede døren, var cointaineren tom, og der var ikke så meget som en knaldperle tilbage, siger Dan Lei, der ejer Krudthuset.

Tyveriet skete mellem lukketid den 25. december og åbningstid den 26. december, og for fyrværkerisælgeren handlede det først og fremmest om igen at få fyldt lageret op.

- Der er ikke så mange kasser som før, men vi er ved at bygge lageret op igen og arbejder på at få noget mere. Leverandørerne var lynhurtige i går, da vi ringede til dem, og inden for fire timer havde vi friske forsyninger, siger Dan Lei.

Håber på lokal hjælp

Der er blevet stjålet fyrværkeri for 100.000 kroner fra Krudthuset på Jegstrupvej i Skive, og Dan Lei måtte i går aflyse en stor demonstration af raketter og batterier, som dog nu i stedet bliver afholdt i morgen.

Nu håber han, at de lokale vil hjælpe ham til alligevel at tjene lidt på salg af fyrværkeri.

-  Det er stadig i starten af fyrværkeri-sæsonen, for det er jo først i dag, man må fyre af, så der er masser af tid at løbe på. Jeg håber, at mange vælger at støtte os og købe deres fyrværkeri her, så vi også fremadrettet kan sælge fyrværkeri, siger Dan Lei.

Krudhuset har udlovet en dusør på 10.000 kroner til den, der kan komme med oplysninger i sagen.

Der var ikke så meget som en knaldperle tilbage i går morges, men nu er lageret snart fyldt op igen, og der er mere fyrværkeri på vej.
Der var ikke så meget som en knaldperle tilbage i går morges, men nu er lageret snart fyldt op igen, og der er mere fyrværkeri på vej.
Foto: Charlotte Hansen, TV MIDTVEST