Fik opkald fra fodboldikon: - Det er Jürgen

Midt i sin sommerferie fik indkasttræner fra Skive det opkald, han havde drømt om. Selveste Liverpools manager ville have hjælp af manden med verdens længste indkast.

Vært Dan Hirsch Sørensen (th) sammen med Thomas Grønnemark fra Skive, der nu kan skrive indkasttræner i Liverpool FC på CV'et.
Vært Dan Hirsch Sørensen (th) sammen med Thomas Grønnemark fra Skive, der nu kan skrive indkasttræner i Liverpool FC på CV'et.
Foto: Dan Hirsch Sørensen, TV MIDTVEST

- Jeg var på ferie med min familie. Og pludselig så jeg, at der var et +44 nummer, der havde ringet. Jeg havde ikke lige fået taget telefonen, men kunne se, at der lå en besked på telefonsvareren. Den aflyttede jeg, og så var det Jürgen Klopp.

Vært Dan Hirsch Sørensen tager Fodboldfamilien med rundt på besøg hos fodboldmennesker.
Vært Dan Hirsch Sørensen tager Fodboldfamilien med rundt på besøg hos fodboldmennesker.
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Så nemt kan det gå at få drømmejobbet. Historien kan du få i en ny videopodcast fra TV MIDTVEST, der hedder Fodboldfamilien. I premieren på Fodboldfamilien har vi mødt 42-årige Thomas Grønnemark fra Skive, der netop er blevet hyret af Premier Leagues tophold, Liverpool FC.

Thomas Grønnemark måtte lige aflytte beskeden to til tre gange for at forvisse sig om, at den nu også var god nok. 

- Jeg blev helt vildt overrasket over, at det var Jürgen Klopp. Ikke fordi, at jeg ikke troede på, det kunne ske. Jeg havde en drøm om, at sådan noget ville ske. Men om det skulle være om to, fem eller 10 år, at jeg kunne komme til at træne én af de helt store klubber, det var jo ikke til at sige, fortæller Thomas Grønnemark.

Nogle gange må man bare tage telefonen

Efter at have aflyttet beskeden ville Thomas Grønnemark ringe tilbage til Jürgen Klopp, når familien kom tilbage til sommerhuset. Hele familien var nemlig på en køretur. Men så skete der noget, som fik Thomas Grønnemark til at kaste bilen hurtigt ind til siden. Telefonen ringede pludselig igen.

- Der er nogen gange, så skal man tage telefonen. Specielt, når det er Jürgen Klopp, der ringer, siger Thomas Grønnemark.

Så anden gang Jürgen Klopp ringede, tog Thomas Grønnemark telefonen. Og det har manden med verdens længste indkast ikke fortrudt et sekund. Nu er det efterhånden snart små to måneder siden, at han første gang troppede op på Liverpools legendariske træningsanlæg Melwood for at lære de dyre drenge fra Premier League-klubben at kaste indkast.

Særligt forhold til Jürgen

Og skibonitten har fået et helt særligt forhold til Jürgen Klopp. Eller Jürgen som han bare kalder tyskeren, der står i spidsen for Liverpool FC.

- Jeg har haft mange snakke med Jürgen, og vi har også tit siddet i en halv times tid og spist sammen og bare snakket om fodbold eller livet generelt. Han er sådan en mand, man kan tale med. Han er et godt menneske og vanvittig dygtig som fodboldtræner. Den kombination gør, at han er én, man vil vinde for. Det klikkede med det samme imellem os. Der var super god kemi. Der er ingen barrierer med Jürgen. Han er næsten som en god, gammel ven, hvor det hele bare kan køre. Han er bare en god mand, fortæller Thomas Grønnemark.

Se og hør hele videopodcasten med Thomas Grønnemark herunder.

33:07