Fiaskomøde i Folketinget

140 arbejdsløse tog i dag til Christiansborg for at mødes med beskæftigelsesminister Inger Støjberg, men der kom ikke meget ud af mødet.

220211Stojberg.jpg

Det var en skuffet formand for foreningen "Behandl os ordentligt, selv om vi er arbejdsløse" som TV/MidtVest talte med efter mødet med beskæftigelsesminister Inger Støjberg.

Mødet blev nemlig aldrig det, som foreningen havde drømt om, fordi busserne fra Jylland ikke nåede frem til mødet. 

Glemte køre-hvile-tid

Foreningen havde glemt at tage højde for køre-hviletids-bestemmelserne. Derfor nåede de ikke frem før tyve minutter inde i det halve time lange møde med ministeren. Og de arbejdsløse og ministeren nåede aldrig frem til en konstruktiv dialog.

- Den tid jeg var her kunne jeg høre, at der kom nogle kritiske spørgsmål, men det lød ikke til at det var det hun lyttede allermest til, sagde fmd. for foreningen "Behandl os ordentligt" Peder Bæk fra Skive efter mødet.

Manglede konstruktive forslag

Ministeren mente omvendt, at dagens møde havde båret præg af, at der var flere, som udelukkende havde rejst sig for at komme af med nogle frustrationer. Derfor var der efter hendes mening ikke kommet mange konstruktive forslag på bordet, hun som minister kunne arbejde videre med.

- Sidst jeg mødtes med gruppen i Skive, der var det absolut meget konstruktivt, og der fik jeg mange gode forslag med som jeg kunne bruge i den afbureaukratiserings proces jeg er igang med. I dag vendte i de ting de er utilfredse med og så var det sådan set det, sagde Inger Støjberg efter mødet. 

Foreningen opstod i Skive, men har siden vokset sig landsdækkende, og i dag deltog medlemmer fra hele landet.