Femi vil vinde første pokal i FC Midtjylland

Det er et velkendt navn, der 1. januar genindtræder i FC Midtjyllands trup. Klubben har skrevet kontrakt med Ajilore Oluwafemi, der er den første spiller FC Midtjylland i sin tid hentede fra Nigeria.

Navnet Ajilore Oluwafemi er måske ikke så kendt i brede kredse. Måske er kælenvanet Femi lidt bedre kendt. Begge navne står dog malet i sten i de flest FCM-fans' hjerter. Den nigerianske midtbanekriger har længe været nævnt som en mulig forstærkning til Superligaens førerhold. Nu er en aftale faldet på plads, efter han har prøvetrænet i klubben siden 1. november.

- Vi har set den gamle Femi, som jeg er sikker på, at vi nok skal få i topform til foråret. Tilgangen af Femi skærper konkurrencen og giver trænerteamet flere muligheder. Vi ved, at han er god menneskeligt, så overvejelsen har også gået på, hvorvidt han havde den gnist i øjnene, som da han i sin tid forlod os. Det har han vist, at han har, fortæller Claus Steinlein, ordførende direktør i en pressemeddelelse.

Femi drømmer om trofæer

I 2008 blev Femi solgt for et stort millionbeløb til hollandske Groningen. Nu er han tilbage uden at FC Midtjylland betaler en krone. En tillidserklæring mener nigerianeren selv, der håber at være med til at spille den første pokal ind i klubbens tomme pokalskab.

- Det er en stor mulighed, som FC Midtjylland har givet mig. Det er et privilegium at komme tilbage, og jeg er glad for at have fået en kontrakt. Det er min drøm at vinde noget med klubben, og jeg håber, at drømmen går i opfyldelse, siger Femi.

Kontrakten med Femi løber til sommeren 2015.