Fem Facebook-succeser fra 2015

Nogle historier er mere populære på Facebook end andre. Her får du fem af årets virale hits fra TV MIDTVEST.

"For helvede hvor er du ringe, Dennis! Du har ikke niveau til mere end Silkeborg!" 

Hvis du har hørt udbruddet fra den inkarnerede Silkeborg IF-fan, Christian Ditlev, har du sikkert været et smut forbi TV MIDTVEST's Facebook-side. Det er nemlig et af de mest populære opslag fra vores Facebook-side. Her kan du se opslaget, hvor han sender en gedigen bredside af sted mod Dennis Flinta.

13 år og partiformand

I kølvandet på den store flygtningedebat, der har præget år 2015, stiftede 13-årige Benjamin Henriksen fra Herning partiet "Nyt Danmark". Vores opslag om partiet nåede ud til over en million seere og blev delt over 2.500 gange.

Perleplade-pigen

12-årige Louise Graff har de seneste to år lavet perleplader i forbindelse med "Knæk Cancer-ugen". Hun har i alt samlet omkring 100.000 kroner ind, og historien om hendes imponerende initiativ blev delt over 1.100 gange.

Freddy og tuk-tuk-knallerten

Den rørende historie om den tidligere lastbilchauffør, Freddy Eriksen, blev også et stort Facebook-hit. Efter en svulst i hjernen måtte han ikke længere køre lastbil - til gengæld indtager han nu vejene i en tuk-tuk-knallert.

Hotdog-Dennis

Dennis Okkerstrøm Nielsen har en noget særpræget hobby. Han deltager i hotdog-spisnings-konkurrencer, og videoen af hans ganske særlige trick til turbospisning blev kommenteret af over 3.800 Facebook-brugere.

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Kultur.