Hjem til jul: FCMs topscorer savner sin familie

Juleferien er nu over spillerne fra FCM, og det betyder, at klubbens spidsangriber Paul Onuachu kan se frem til at gense sin familie.

Paul Onuachu
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Det har været en yderst succesfuld efterårssæson for FC Midtjyllands målfarlige angriber Paul Onuachu. 11 scoringer er det blevet til, hvilket sikrer ham en fjerdeplads på Superligaens topscorerliste.

Nu er sidste kamp i 2018 afsluttet, og det betyder, at den nigerianske frontløber har tid til at tænke på lidt andre ting end at score mål for ulvene.

- Jeg savner min familie hjemme i Nigeria, så jeg tager hjem over julen for at se dem. Selvfølgelig skal jeg også træne, imens jeg er der, fortæller Paul Onuachu om planerne for juleferien.

FCM sluttede søndag efterårssæsonen af, da de på fremmed græs mødte AC Horsens. Ulvene overvintrer dermed på andenpladsen i Superligaen med tre point op til førerholdet fra FC København.

- Jeg er meget tilfreds med mig selv og med holdet. Jeg synes, vi har gjort et godt stykke arbejde denne halvsæson. Jeg er glad for at kunne bidrage med så mange mål, men de fleste af dem kommer fra holdet, fortæller den lange angriber om efterårssæsonen.

Paul Onuachu kom til den jyske hede i 2012, hvor han blot var 18 år gammel.

1:37
Efter et turbulent år med mesterskab, mange store spillersalg og trænerskifte holder FCM fast i toppen.