FCM’er før topkamp: Fansene skal stå bag os

Superligaens nummer to og tre tørner sammen i aften. Midtjyderne er pisket til sejr, og de håber, at fansene vil hjælpe dem på vej.

Mikkel Andersen

Der er dømt regulær topkamp, når FC Midtjylland i aften tager imod SønderjyskE på MCH Arena. Mens FCK ser ud til at være stykke af med guldet, kæmper de to jyske klubber om sølvmedaljerne. SønderjyskE er seks point foran FC Midtjylland med fire runder igen. Derfor er midtjyderne tvunget til sejr, hvis håbet om en andenplads i Superligaen skal holdes i live.

Midtjydernes sidste skanse Mikkel Andersen ser frem mod en svær kamp.

- Jeg tror, det bliver meget lige. Der bliver kamp om hver bold samt dueller og andenbolde, og det skal vi være klar på. Vi ved, at de er utroligt godt kørende. Rent mentalt har de opbygget en hel masse ting over en længere periode nu, siger Mikkel Andersen til FC Midtjyllands hjemmeside, hvor han også udtrykker håb om hjælp fra fansene.

- Fansene har været fantastiske. De er rigtig vigtige for os, specielt her i de sidste kampe. Det er rigtig vigtigt, at de står bag os, som de har gjort gennem hele sæsonen. Helt uovertruffen.

Sønderjysk tro på tingene
Hos sønderjyderne har man dog stor tro på tingene i øjeblikket. Med 16 point ud 18 mulige i de seneste seks kampe er det hold i god form, der entrerer MCH Arena.

- I år har det været udslagsgivende, at vi har præsteret godt i stort set alle kampe, og det er grunden til, at vi ligger, hvor vi gør. Vi ligger i en favorabel position i forhold til at få medaljer, men vi har også et svært slutprogram, hvor konkurrenterne har et lidt lettere program, så der er stadig lang vej, siger SønderjyskE’s Tommy Bechmann til Fyens Stiftstidende.

Kampen spilles kl. 18.00 i aften. Se med kl. 19.30, hvor vi er live igennem fra Herning.