FCM vil skille sig af med østrigsk profil

Daniel Royer er måske snart fortid i FC Midtjylland, der forsøger at sælge østrigeren efter et år i klubben

FCM_logo_flag.jpg

FC Midtjylland forsøger at komme af med den østrigske kantspiller Daniel Royer, der kom til fodboldklubben for et år siden.
    
Sportsdirektør Claus Steinlein bekræfter over Herning Folkeblad, at man arbejder på at afsætte den 26-årige østriger. Royers kontrakt udløber om tre år.
    
- Det er korrekt, at vi arbejder på at finde en ny klub til Daniel, og lige nu er der forskellige muligheder i spil. Men jeg kan ikke fortælle, hvilke klubber det drejer sig om, siger Steinlein til avisen.
    
Venstrekanten blev hentet i Austria Wien sidste sommer som en profil med landskampe for Østrig og kampe i Champions League.
    
I store dele af sin første sæson i FCM var Royer fast mand på førsteholdet, men i denne sæson har østrigeren været ude af truppen i de to første superligarunder.
    
Herning Folkeblad erfarer, at Daniel Royer er tæt på et skifte til New York Red Bulls i den amerikanske liga, Major League Soccer.
    
FCM møder torsdag klokken 20.30 ungarske Videoton på udebane i tredje kvalifikationsrunde til gruppespillet i Europa League.
    
/ritzau/