FCM videre på førstepladsen

Der var ingen slinger i valsen, da FC Midtjyllands håndboldkvinder vandt 37-26 over polske MKS Lublin

Håndboldkvinderne fra FC Midtjylland havde ingen problemer med at slå polske MKS Lublin i Champions League.

Hjemme i Ikast-Brande Arena vandt midtjyderne komfortabelt 37-26.

Allerede fra start stod det klart, at der var klasseforskel på de to hold. Ved stillingen 4-0 efter fem minutter tog polakkerne holdets første timeout, og de polske gæster måtte se FCM score yderligere to gange, før de selv kom på tavlen.

Efter MKS Lublin fik hul på bylden, kom de gradvist bedre med, men alligevel var de bagud 13-20 ved pausen.

Gennem hele anden halvleg fortsatte FCM-dominansen, og det var tydeligt, at MKS Lublin havde givet op.

I hele kampen havde polakkerne store problemer i returløbet, hvilket gav mange nemme kontramål til hjemmeholdet.

Med sejren vinder FC Midtjylland sin Champions League-gruppe foran montenegrinske Buducnost og ungarske FTC-Rail Cargo Hungaria.