FCM vandt igen

FC Midtjylland kom bagud, men fik vendt tingene mod Sønderjyske, da "Duncan" sikrede ulvene tredje sejr i træk

Meget passende blev fredagens superligakamp spillet på Heden - nærmere bestemt MCH Arena i Herning. Det var nemlig en hed affære, da FC Midtjylland besejrede Sønderjyske med 2-1 i over 30 graders varme.

Nicolaj Madsen bragte gæsterne foran 1-0, men først Sylvester Igboun og efterfølgende Morten "Duncan" Rasmussen sørgede for, at det hele endte i midtjysk triumf i Herning. Dermed bevarer FCM førstepladsen i Superligaen efter tre sejre ud af tre mulige.

- På en dag hvor vi ikke viste vores topniveau, fik vi alligevel en sejr. Vi har ellers nogle gange svært ved at være favoritter, så jeg er ekstra tilfreds med denne sejr, sagde træner Glen Riddersholm.

Dårlig første halvleg

Første halvleg var ellers en noget kedelig og jævn affære uden de store chancer til nogen af holdene, og hvor ingen ville tage initiativet. Dramatik var der til gengæld efter pausen, hvor FCM fortjent fik vendt tingene.

Sønderjyske var hele kampen igennem farlige på omstillinger, og det var netop på et kontrastød, sønderjyderne fik scoret kampens første mål. Andreas Oggesen kom med i et fint fremstød over venstrekanten og serverede bolden for Nicolaj Madsen, der stensikkert scorede.

Sønderjyske foran

Målet kickstartede et massivt FCM-pres. Presset blev ikke mindre af, at FCM satte veteranen Frank Kristensen på banen. Bolden kom da også i nettet efter en god times spil. Scoringen blev dog annulleret for en tvivlsom offside.

- Vi havde snakket om, at det altid er lettere at sætte sig op til kampe mod FCK og på udebane mod AGF, sagde Morten 'Duncan' Rasmussen.

Offside blev der ikke dømt efter 80 minutter, hvor Igboun udlignede for hjemmeholdet på hovedstød. Ganske fortjent kunne FCM score endnu engang, da Morten Rasmussen kort før slutfløjt blev matchvinder med sit 2-1-mål.

FC Midtjylland skal forsøge at fortsætte de imponerende takter, når holdet i næste runde skal en tur til Randers for at møde Randers.