FCM vandt i Champions League

FC Midtjyllands håndboldkvinder vandt 25-24 på udebane over MKS Lublin i Champions Leagues gruppespil

Polske MKS Lublin var den formodet svageste modstander i Champions Leagues gruppe B, men FC Midtjyllands håndboldkvinder skulle bruge en scoring få sekunder før tid for at vinde 25-24.

FC Midtjylland kom bedst fra start i udekampen og var foran med 9-5, inden polakkerne kom tilbage og indhentede den danske føring. Ved pausen stod det 14-13 til Lublin.

I anden halvleg var FC Midtjylland i det meste af tiden bagud, og det var ikke en specielt velspillet kamp fra nogen af holdene.

Det var meget op og ned fra FC Midtjyllands side. Eksempelvis reducerede Trine Troelsen til 21-22, men den danske landsholdsspiller smed i det efterfølgende angreb bolden væk.

Det lykkedes dog kort efter for midtjyderne at få kontakt ved stillingen 22-22 syv minutter før tid. På dette tidspunkt var kampen helt åben.

Polakkerne lavede mange tekniske fejl, og i kontrafasen var det nemt for danskerne at opsnappe bolden.

Den formstærke FCM-bagspiller Nycke Groot fik med sit femte mål i kampen udlignet til 24-24 med omkring et minut tilbage af kampen.

Sabine Englert reddede efterfølgende en polsk afslutning, og på kampens sidste angreb fik FC Midtjylland scoret det afgørende mål, der sikrede 25-24-sejren.

FC Midtjylland havde vundet sin første kamp i gruppespillet, så midtjyderne har nu fire point efter to kampe.