FCM - United: Sensationen kom i hus

Sensationen er hjemme: FC Midtjylland besejrede et af verdens bedste klubhold, da Manchester United blev sendt hjem fra heden med et nederlag.

FC Midtjylland-spillere på sejrsrunde efter kampen.

De fleste havde regnet med et midtjysk nederlag. Uafgjort kunne have været rigtig fint. Men kun de færreste havde forestillet sig det, der endte med at blive virkelighed: en sejr til FC Midtjylland på 2-1 over selveste Manchester United i 16-delsfinalen i Europa League.

Kampen begyndte med et godt tændt FC Midtjylland-hold, som kunne spille lige op i duellerne med englænderne. Men det var United, der tog favoritværdigheden på sig og fik første bold i kassen efter 37 minutter ved Memphis Depay.

Men det slukkede ikke midtjyderne. I minuttet inden pausen udlignede Pione Sisto, så holdene kunne gå til pause med et uafgjort resultat, som begge hold kunne være tilfredse med.

United-pres og FCM-mål

I anden halvleg skruede Manchester United op for presset, men det blev FC Midtjylland, der tog stikket hjem. Efter en time blev  Paul Onuachu  skiftet ind, viste straks farlighed - og efter 77 minutter fik han, lidt kluntet, taget bolden med på kanten af feltet og sparkede fladt i nettet helt ude i venstre side af målet.

Derfra var det, som om luften var lukket ud af favoritterne. Kampen endte 2-1 og de flestes forestillinger blev gjort til skamme.

Nu skal resultatet fejres. Derefter gælder det returkampen på Old Trafford.