FCM-træner vil angribe sejren hjem

Tirsdag spiller FCM returopgør i kvalifikationen til Champions League. Første kamp vandt midtjyderne 1-0. (Arkivfoto)

FCM_logo_flag1.jpg

Selv med en sejr på 1-0 i bagagen fra det første opgør, vil FC Midtjylland forsøge at dominere, når midtjyderne tirsdag aften møder Lincoln Red Imps i returopgøret i Champions League-kvalifikationen.

Sådan lyder det fra cheftræner Jess Thorup.

- Vi stiller med det stærkest mulige hold på dagen. Vi nedprioriterer ikke den her opgave. Vi vil have en offensiv tilgang til kampen, så vi selv kan afgøre den, og vi skal ikke forsvare noget hjem, siger han til Jyske Banks hjemmeside.

I den første kamp i Herning, der desuden var Jess Thorups første kamp i spidsen for FCM, skuffede det danske mesterhold ved kun at vinde snævert over det upåagtede hold fra Gibraltar.

FCM's Jakob Poulsen medgiver, at kampen på hjemmebane ikke var optimal, men mener samtidig, at midtjyderne bør gør arbejdet færdigt tirsdag aften.

- Mulighederne ser gode ud. Vi viste, at vi var bedre (i første kamp, red.), men vi var ikke gode nok til at få kampen lukket, siger han.

- Vi skal være skarpe hele tiden og ikke give dem dumme dødbolde, hvor de kan være farlige, tilføjer landsholdsspilleren til Jyske Banks hjemmeside.

Ifølge vejrudsigten bliver det omkring 25 grader varmt, når kampen begynder. Det er dog ikke noget, FCM-spillerne har problemer med.

- Nu har vi trænet på kamptidspunktet, mens vi har været hernede, og det har ikke været slemt. Så den undskyldning har vi ikke, fastslår Jakob Poulsen.

Kampen spilles klokken 20.00.

/ritzau/