FCM-træner: Vi blev tromlet

FCM tabte med 24-28 på hjemmebane til norske Larvik i kvindernes Champions League i håndbold.

Det var en skuffet træner, der måtte se sit hold tabe 24-28 på hjemmebane.
Det var en skuffet træner, der måtte se sit hold tabe 24-28 på hjemmebane.
Foto: arkivfoto

Det gik ikke som håbet, da FCM mødte Larvik i aftenens kamp på hjemmebane. Holdet tabte 24-28 efter en hård første halvleg, som det var umuligt for de midtjyske kvinder at indhente. Derfor var det en skuffet træner, som efter kampen talte med TV MIDTVEST.

- Jeg må indrømme, at det ser slidt ud. Det er første gang, jeg står her og siger det. Vi bliver tromlet ned og taber vores dueller. Så kan man snakke taktik og alt muligt andet, men når man ikke er i stand til at tage imod det tryk, som Larvik kommer med – og det var vi altså ikke i dag – så går det, som det gik i første halvleg, fortæller træner Kristian Kristensen.

Ved pausen var FCM bagud 11-18, og selvom de kom tilbage med fornyet energi, så lykkedes det dem aldrig at indhente det tabte.

- Det er jo mit ansvar hele vejen, men jeg synes, vi møder en bedre modstander i Larvik i dag, forklarer Kristian Kristensen. 

Sabine Pedersen få sekunder efter, at kampen sluttede.
Sabine Pedersen få sekunder efter, at kampen sluttede.
Foto: Henrik Skyt Drivsholm, TV MIDTVEST

Spiller: Det var for sent

Selvom FCM ellers kom til hægterne i anden halvleg, så var det ikke nok, forklarer spiller Sabine Pedersen til TV MIDTVEST.

- Vi ødelægger det for os selv i første halvleg. Vi kommer simpelthen for langt bagud og så kan vi ikke hente det igen. Vi har ikke ressourcer nok i anden halvleg til at indhente det igen, siger hun og uddyber:

- Vi får justeret nogle småting i pausen. Ofte er der ikke så mange ting der skal til, og det får vi rettet ind. Men der er det bare for sent.

Sabine Pedersen er dog ikke klar til at give op på trods af, at kampen var det andet Champions League-nederlag i træk.

- Vi skal samle os selv op på træningsbanen. Vi er rimelig bevidste om, at det er op og ned nogen gange. Det handler om hurtigt at finde fokus og tage de positive ting med. Der er en ny kamp på onsdag og en ny kamp i weekenden, siger hun.

Kristian Kristensen peger på holdets pakkede program som en af årsagerne til, at det ikke gik som håbet i dag.

- Nu skal de restituere. Restitution, restitution, restitution. Så skal vi nok blive klar, siger han.

Selvom det altså var den anden Champions League kamp i streg, som FCM har tabt, så har de stadig en god chance for at få en fjerdeplads i gruppe 2, der giver adgang til kvartfinalerne.