FCM-træner utilfreds med rødt kort

Jess Thorup var stærkt utilfreds med udvisningen af André Rømer, da FC Midtjylland søndag tabte 0-1 på udebane til Sønderjyske.

Jes Thorup

- I min verden var der ikke skyggen af et rødt kort. Jeg opfatter situationen som, at André (Rømer, red.) gjorde alt, hvad han kunne for at undgå, at der opstod en chance. Nu har jeg kun set den på langsom gengivelse, men jeg ser Uhres ben sparke op på Andrés. Så tager Uhre et skridt mere og tænker, han hellere må lade sig falde, siger FC Midtjyllands træner.
    
Udvisningen af Rømer faldt kort før pausen, og den gjorde dermed betingelserne sværere for FCM, og Jess Thorup måtte se et tæt opgør tippe til Sønderjyskes fordel.
    
- Kampen blev afgjort på små marginaler, små tilfældigheder og små skøn. Vi har stået her før og talt om de marginaler, og hvad vi gør for at undgå disse skøn, der kan afgøre kampene.Det er sådan, det er, og det har vi egentlig snakket nok om, siger Jess Thorup.
    
Han påpegede også, at hans spillere ikke formåede at spille op til deres normale standard. Vi havde svært ved at drible og sparke bolden over midterlinjen, og kan vi ikke det, så har vi svært ved at sætte fodboldkampe op, der minder om det fodboldspil, vi gerne vil se. Sådan blev det, og det skulle vi forholde os til samtidig med, at vi var en mand nede, og vi var i stiv modvind. Vi prøvede at forsvare et point hjem i forhold til kampens udvikling. Desværre rakte det ikke til point, siger Jess Thorup.
    
Med nederlaget står FC Midtjylland noteret for 29 point efter 17 kampe. Det rækker til en foreløbig fjerplads i Superligaen.

/ritzau/