FCM-træner forud for slutspil: Alle skal tages seriøst

FCM-træner Jess Thorup ser frem mod slutspillet, men slår fast, at det for ham har været i gang længe.

Jess Thorup

FC Midtjylland spillede mandag aften 1-1 ude mod AaB efter en sen udligning af Paul Onuachu.
    
Med det uafgjorte resultat har midtjyderne nu ét point op til Lyngby på tredjepladsen og hele 11 point til Brøndby på andenpladsen inden sidste runde af Alka Superligaens grundspil.
    
Uanset hvilke hold der følger med midtjyderne i mesterskabsspillet, er FCM-træner Jess Thorup sikker på, at det bliver en hård og lige kamp om medaljerne og de europæiske pladser.
    
- Ingen kampe er nemme i Superligaen. Alle skal tages seriøst. Det viser sig gang på gang. Vores mål er at spille internationalt, og det er det, vi arbejder hen imod hver dag, siger Jess Thorup efter kampen mod AaB.

Cheftræner: Vi skal skabe de bedste resultater

- Vi går ikke efter nogen. Vi går efter os selv og skal udvikle os så meget som muligt. Vi skal ikke måle på, at vi mistede point til de andre. Vi skal måle på os selv og skabe de bedst mulige resultater.
    
FC Midtjylland-træneren mener ikke, at betydningen af kampene i Alka Superligaen ændrer sig, når slutspillet går i gang.
    
- For mig er det her slutspil startet for længe siden. Folk snakker om, at vi kan læne os tilbage på grund af slutspillet. Det har været i gang for mig i lang tid.
    
- Vi havde én mission, og det var at tage tre point mod AaB for at positionere os bedst muligt til slutspillet. Vi kan stadig bruge det ene point til meget, siger Jess Thorup.
    
FC Midtjylland får i sidste spillerunde af grundspillet besøg af FC Nordsjælland på hjemmebane.