FCM tabte point, men vinder grundspillet

Håndbolddamerne fra FC Midtjylland kan fejre, at de er vinder af Primo Tours Ligaens grundspil. Men aftenens kamp var ikke noget at råbe hurra for.

Hunulvene fra FCM hentede onsdag aften et uafgjort resultat i Holstebro.

Det så alvorligt skidt ud for FC Midtjylland, da de onsdag aften besøgte de hvidblusede fra Holstebro. Alligevel har midtjyderne sikret sig sejren i ligaens grundspil.

Trods skidt spil var midtjyderne tæt på at hente begge kampens point. Vicemestrene førte kort før tid 30-29, men TTH Holstebro fik på straffekast udlignet til slutresultatet 30-30.

Det var noget af en bedrift i sig selv, at FCM Håndbold overhovedet fik et point med hjem fra Holstebro.

Hjemmeholdet førte hele 21-13 ved pausen, inden topholdet iværksatte et imponerende comeback i de sidste 30 minutter.

Aftenens opgør var blot anden gang i denne sæsons hidtil 19 ligakampe, at FCM-kvinderne satte point til.

Klubben topper ligaen med 35 point for 19 kampe, otte point flere end Viborg, der i aften fik øretæver, da de gæstede Nykøbing Falster Håndbold.  Kampen endte 33-23.

Dermed har FC Midtjylland altså vundet Primotours Ligaens grundspil, selvom aftenens resultat vidner om alt andet end DM-niveau.