FCM taber stort til Nykøbing Falster

FCM Håndbold blev splittet ad i onsdagens ligakamp ude mod Nykøbing Falster Håndbold.

Nykøbing Falsters håndboldkvinder tog onsdag aften brodden af FCM Håndbold og sikrede en overlegen 26-19-sejr på hjemmebane i den bedste danske række.

Holdet var konstant et skridt foran, og meget skulle gå galt i anden halvleg, hvis Nykøbing Falster ikke skulle hive sejren hjem i ligakampen.

Dermed var kampen langt fra lige så tæt som søndagens Champions League-kamp, der endte 21-21.

27-årige Sarah Iversen fangede de fleste bolde, og næsten alt, hvad Nykøbing Falsters stregspiller havde i hænderne, blev til mål.

Allerede i første halvleg blev midtjyderne skilt fuldstændig ad, og hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på 18-8.

Det huede ikke FCM-træner Kristian Kristiansen, der fra bænken rasende kunne se holdet sakke længere og længere bagud.

Ordrerne fra FCM-træneren lød i korte budskaber: Ryk tættere sammen. Lav flere indspilninger. Tving dem over kanterne.

Men lige lidt hjalp det.

Nykøbing Falster fortsatte med at gøre ondt værre, og FCM havde svært ved at finde lyspunkter i anden halvleg.