FCM storsejrer over Esbjerg i Champions League-brag

FCM Håndbold gik målamok, da Team Esbjerg tabte med hele 26-38 i kvindernes Champions League-turnering

FCM Håndbold

Det endte med en storsejr til hjemmeholdet, da FCM Håndbold søndag tog imod Team Esbjerg i kvindernes Champions League-turnering.

38-26 lød sejrscifrene til midtjyderne, og det betyder, at FCM nu har seks point for fem kampe og dermed er a point med Ljubljana på andenpladsen i gruppe 2. Team Esbjerg ligger sidst i gruppen med to point.

FCM kom bedst i gang i opgøret og bragte sig foran med 13-9 efter et kvarters spil. Landsholdsspillerne Stine Jørgensen og Trine Østergaard stod på dette tidspunkt hver især noteret for fem FCM-scoringer.

Herfra gik det dog i stå for hjemmeholdet, der indkasserede fire mål i træk og kunne se Esbjerg udligne til 13-13.

FCM havde ikke scoret i knap syv minutter, før Stine Jørgensen igen kom på tavlen til stillingen 14-13.

Især i kontrafasen gjorde gæsterne det godt, og ved pausen havde Esbjerg overraskende bragt sig foran med 19-17 i en yderst målrig første halvleg.

Fra begyndelsen af anden halvleg fik hjemmeholdet igen styr på sagerne og sikrede sig en tremålsføring ved at vinde de første otte minutter med 6-1.

Team Esbjerg kaldte en tidlig timeout i anden halvleg, men træner Lars Frederiksen og den nyligt tiltrådte assistenttræner, Jesper Jensen, havde svært ved at få deres hold tilbage på sporet i Ikast.

Da FCM-målmanden Sabine Englert nuppede et straffekast med et kvarter tilbage - ved stillingen 27-22 - virkede det til at være dødsstødet til Esbjerg.

FCM Håndbold sluttede også bedst af og endte med en stensikker sejr.

Landsholdsfløjen Trine Østergaard endte med ni FCM-scoringer på ti forsøg, mens Stine Jørgensen blev kampens topscorer med 12 mål.