FCM stadig på trænerjagt

De danske mestre i fodbold har ikke travlt, men klubben arbejder hårdt på at finde klubbens nye cheftræner.

steinlein.jpg

FC Midtjylland vil ikke forhaste sig, i jagten på klubbens nye cheftræner. Det fortæller sportsdirektør Claus Steinlein i et interview med aoh.dk

- Vi er i gang med at lave en grundig analyse af potentielle træneremner, men vi har ikke travlt. Det handler ikke om at finde en træner hurtigst muligt, men derimod om at finde den helt rigtige træner til FC Midtjylland. Og ham har vi tid til at vente på, siger sportsdirektør Claus Steinlein til aoh.dk.

Kan blive udlænding

Og det er en realistisk mulighed, at FC Midtjylland for første gang skal have en udenlandsk træner. Klubben kigger nemlig efter emner i både ind- og udland, og det varmeste rygte for tiden er den tidligere amerikanske landstræner Bob Bradley, der nu er træner i norske Stabæk.

Også danske Kasper Hjulmand har været nævnt, ligesom Hobro IK har bekræftet, at FCM har forhørt sig om klubbens cheftræner Jonas Dal.

- Jeg vil ikke diskutere trænernavne i pressen, men som jeg sagde for et par år siden, kunne Jonas være et spændende emne for FCM. Men lige nu er vi slet ikke så langt, at vi taler med trænere. Først skal vi have lavet en grundig rapport med trænermarkedet, siger Claus Steinlein til aoh.dk.

Hjælp fra smartodds

Den rapport kommer til at indeholde data fra betting- og analysevirksomheden Smartodds, der drives af FCM's klubejer Matthew Benham. Samme fremgangsmåde bruger klubben, når der skal investeres på spillersiden.

- Smartodds har ikke kun en masse data, men også et kæmpe netværk, som kommer os til gode, når vi skal finde FCM's næste cheftræner. Det er en stor hjælp i vores analyser, siger Claus Steinlein til aoh.dk.