FCM-sportsdirektør: Derfor skulle trøjerne af

Det skabte undren, da FCM’s håndboldkvinder i går ikke måtte bære t-shirts, der hyldede den fyrede træner Helle Thomsen.

Helle Thomsen Trøje
Foto: TV 2 Sport

Efter gårsdagens sejr i Super Cuppen over Team Esbjerg fejrede FCM-kvinderne resultatet ved at hylde deres tidligere træner Helle Thomsen, som blev fyret for nyligt. Hyldesten skete ved, at alle de jublende FCM-spillere iførte sig en t-shirt med teksten: ”TAK FOR ALT HELLE”.

Sportsdirektør i FC Midtjylland, Stefan Kristensen, beordrede dog hurtigt trøjerne af.

- Når vi har sponsorer på trøjerne og skal fejres på direkte tv, så har vi nogle kommercielle hensyn at tage i forhold til at eksponere sponsorerne, siger Stefan Kristensen til BT og fortsætter:

- Der er følelser i spil, så det har vi forståelse for, men det er en kommerciel tilgang, der gør, at jeg reagerede, som jeg gjorde. Spillerne er topprofessionelle, så der var ikke nogen utilfredshed med beslutningen.

Helle Thomsen blev fyret efter seks år i klubben. I stedet har tidligere assistenttræner Kristian Kristensen, indtil en ny cheftræner er på plads.

 

0:49
Efter Super Cup-sejren sendte FCM-spillerne en klar besked. De er langt fra tilfredse med, at klubben har fyret Helle Thomsen