FCM spiller med røde næser

Når FC Midtjylland og FC København tørner sammen langfredag, vil spillerne løbe på banen iført røde næser.

fcmroedenaeserweb.jpg

Det sker ikke for at holde varmen i kulden men som et led i et stort støttearrangement til fordel for Danske Hospitalsklovne. Det er FC Midtjyllands Tim Janssen, der er initiativtager til projektet:

 - Danske Hospitalsklovne gør et fantastisk stykke arbejde. De får for en stund børnene til at glemme deres sygdom og gør samtidig de pårørende glade. Danske Hospitalsklovne har lige som alle andre velgørenhedsorganisationer brug for donationer, og jeg synes, det var en god ide at støtte dem og ad den vej også støtte børnene, siger FC Midtjyllands Tim Janssen.

Opbakning fra modstandere

Der er opbakning til initiativet fra fredagens modstander FC København, og det betyder, at både hjemmeholdets og udeholdets spillere vil løbe på banen iført røde næser for at sætte maksimal fokus på Danske Hospitalsklovnes arbejde, oplyser FCM i en pressemeddelelse.

 - Vi er meget glade for det initiativ, som Tim Janssen har taget for at støtte vores besøg på børneafdelingerne. Og så er det jo bare fantastisk, at FC Midtjylland, FCK, Unibet og TV3 vil være med på legen. Det betyder meget for en lille forening som vores, at nogle så store kræfter vil være med til at bakke op om vores arbejde med de indlagte børn. Vi glæder os helt vildt til at være med ved kampen, siger Sissel Witt, der er projektleder hos Danske Hospitalsklovne.

Mindst 15.000 kroner

Unibet, der er sponsor i både FC Midtjylland og FC København, var sammen med andre sponsorer straks klar til at bakke op om støttearrangementet.Spiludbyderen har på forhånd garanteret at donere 15.000 kroner til det gode formål.