FCM spiller i Vildbjerg

FC Midtjylland skal i aften spille en hjemmebanekamp mod HC Odense. Men det bliver ikke en almindelig hjemmekamp, kampen bliver nemlig spillet i Vildbjerg.

FCM_Haandbold_klynge.jpg

I aften spiller FC Midtjyllands håndbolddamer hjemmekamp på en slags udebane. De rykker nemlig til Vildbjerg for at spille mod HC Odense.

- Det er altid specielt ikke at spille på sin sædvanlige hjemmebane, men jeg er sikker på, at det bliver et fint arrangement, hvor vi kommer til at føle os på hjemmebane. Vi håber på stort fremmøde og en god opbakning i Vildbjerg, siger cheftræner Helle Thomsen til FCM's hjemmeside.

FC Midtjylland ligger i øjeblikket på fjerdepladsen efter fem kampe. De har vundet fire af dem og har derfor otte point. Det placerer dem ét point dårligere end Randers, der ligger på førstepladsen.

Odense ser stærke

Træner Helle Thomsen forventer, at Vildbjergenserne har en tæt kamp i vente.

- Da jeg for tre uger siden blev bedt om at fortælle, hvilket hold jeg troede, man skulle høje øje med i denne sæson, sagde jeg faktisk Odense. De har et stærkt hold med spillere, der kan afgøre kampe både i marken og fra målmandsposten, siger cheftræner Helle Thomsen.

I øjeblikket ligger HC Odense på sjettepladsen med fem point i fem kampe.

TV Midtvest sender live

I vores nyheder klokken 19.30 sender vi direkte fra Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, hvor vores reporter er på stedet.

Kampen begynder kl. 19.00.