FCM snupper bronzen

FCM jagtede sølvmedaljerne, men Sønderjyskes sejr i Brøndby gjorde, at midtjyderne endte på tredjepladsen.

FC Midtjylland og FC Nordsjælland tørnede søndag aften sammen på MCH Arena i Superligaens sidste spillerunde.

Midtjyderne havde før kampen sølvmedaljerne indenfor rækkevidde, og det kunne ses på holdets motivation igennem opgøret.  Hjemmeholdet kørte nemlig det unge FCN-hold over på fysikken og i duelspillet, og det var nok til en sikker 4-1-sejr, der blev grundlagt på to stærke halvlege.

Paul Onuachu åbnede målfesten i Herning efter et kvarters spil, da han fra kanten af det lille felt sikkert headede midtjyderne foran med 1-0 efter et godt indlæg i venstresiden.

I det 37. minut afgjorde Martin Pusic reelt kampen, da han fra sin position bagest i feltet kom flyvende gennem venner og fjender, og sikkert pandede Kian Hansens lange indkast ind bag en chanceløs Runar Runarsson i FCN-målet.

Efter en times spil bragte FCN-angriberen Marcus Ingvartsen kortvarig spændingen tilbage i opgøret med en reducering fra kanten af feltet.

Martin Pusic svarede dog hurtigt igen. Allerede minuttet efter scorede han sit andet mål i kampen og bragte FC Midtjylland foran med 3-1.

Ti minutter før tid ville indskiftede Pione Sisto også lege med, og med en følt indersideafslutning scorede han til slutresultatet 4-1.

På trods af FCM-sejren rakte det ikke til sølvmedaljer. Dem tog Sønderjyske nemlig, da holdet vandt 2-1 over Brøndby. Jess Thorup og de midtjyske spillere må derfor tage til takke med bronzemedaljerne.