FCM slår transferrekord med nyt køb

Ifølge australsk medie slår de danske mestre den australske transferrekord med køb af 19-årig kantspiller.

FC Midtjylland-Logo-gulv_0.jpg

De regerende danske mestre i fodbold, FC Midtjylland, kan tilsyneladende snart præsentere en ny, ung kantspiller i truppen.

Den australske klub Adelaide United oplyser mandag, at kun de sidste detaljer mangler at falde på plads, før klubbens 19-årige talent Awer Mabil skifter til dansk fodbold.

- Jeg vil gerne takke Adelaide United for at give mig mulighed for at forfølge min drøm om at spille i Europa for en meget stærk og ambitiøs klub, siger Mabil til klubbens hjemmeside.

Mabil, der debuterede for Adelaide United i januar 2013, beskrives som en hurtig kantspiller.

Adelaide United, som spiller i den bedste række i Australien, oplyser ikke noget om salgssummen, men det australske medie Outside90.com skriver, at prisen ligger over 1,3 millioner australske dollar eller 6,5 millioner kroner.

Det er ifølge Outside90.com transferrekord for en spiller fra den australske liga.

Awer Mabil rejser til Danmark tirsdag, og såfremt han består lægetjekket i FC Midtjylland, begynder han i klubben denne uge, skriver Adelaide United.

Andre europæiske klubber har også haft kig på Awer Mabil.

Ifølge Outside90.com har Wolverhampton Wanderers fra den næstbedste engelske række fulgt ham, og i begyndelsen af 2015 var han til prøvetræning i Ajax Amsterdam.

Awer Mabil ventes at stille op for sin australske klub for sidste gang mandag aften, når Adelaide United møder Liverpool FC i en træningskamp.

/Ritzau/

 

TV MIDTVEST vil i løbet af mandagen forsøge at få en kommentar fra FC Midtjylland-lejren.