FCM skifter tøjsponsor

FC Midtjylland skifter Wunderelf ud med et af verdens største sportsbrands.

040615FCM.jpg

Efter flere års tæt parløb siger FC Midtjylland farvel til det danske sportsprodukt og fodboldbrand Wunderelf som tøjpartner.

Men ulvene har allerede en ny milliontung aftale på plads. Før kampen mod Brøndby den 25. maj oplyste klubben sponsorerne, at de skifter Wunderelf ud med Nike. Det vil klubbens kommercielle direktør, Jacob Jørgensen, dog ikke bekræfte.

- Jeg kan bekræfte, at vi har været i kontakt med de sportsbrands største i verden. Så vores nye tøjpartner kan være Nike, Adidas, New Balance eller en anden. Vi har stået med gode kort på hånden, siger Jacob Jørgensen til tvmidtvest.dk.

FC Midtjylland har været glade for samarbejdet med Wunderelf.

- Wunderelf var med sine nyskabende produkter og friske måde at gå til markedet på en vigtig samarbejdspartner på en udfordrende del af den rejse, FC Midtjylland har været på de senere år. Virksomheden stod last og brast med FCM under klubbens svære turn-around, og dermed har Wunderelf en stor andel i FCM's danske mesterskab, siger Jacob Jørgensen.

Wunderelf er både af navn og værdier inspireret af de tyske fodboldspillere, der mod alle odds vandt VM-finalen over Ungarn i 1954 og bragte nyt håb til en hel nation. Bag mærket står en række tidligere og nuværende topfodboldspillere.

FCM holder pressemøde mandag den 8. juni kl. 11.30, hvor de præsenterer den nye tøjsponsor.