FCM skal til Kasakhstan eller Montenegro i CL-kvalifikation

FC Midtjylland skal møde vinderen af kampene i første kvalifikationsrunde mellem FC Astana og FK Sutjeska.

De danske mestre fra FC Midtjylland skal møde enten FC Astana eller FK Sutjeska i anden kvalifikationsrunde til Champions League.
De danske mestre fra FC Midtjylland skal møde enten FC Astana eller FK Sutjeska i anden kvalifikationsrunde til Champions League.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

De danske mestre i fodbold fra FC Midtjylland skal møde vinderen af kampene mellem FC Astana fra Kasakhstan og FK Sutjeska fra Montenegro i Champions League-kvalifikationen. Det står klart efter tirsdagens lodtrækning.
    
FC Astana og FK Sutjeska spiller med i første kvalifikationsrunde, og FCM træder ind i anden kvalifikationsrunde i Champions League.

Det danske mesterhold skal i aktion 24./25. juli samt 31. juli/1. august. Hvis FCM taber i anden runde, så får holdet en ny chance og træder ind i kvalifikationen til Europa League.

Hvis FCM klarer sig forbi anden runde, skal midtjyderne i aktion i tredje runde med kampe 7./8. august og 14./15. august. Hvis FCM taber i tredje runde, så får holdet en ny chance og træder ind i Europa League-kvalifikationen.

Den sidste runde inden Champions League-gruppespillet spilles 21./22. august samt 28./29. august.

Hvis FCM taber i denne runde, så træder det danske mesterhold direkte ind i Europa League-gruppespillet.

Onsdag er der lodtrækning for FC København og FC Nordsjælland, som er to ud af de tre danske hold, som skal være med i Europa League-kvalifikationen. FCN og FCK træder allerede ind i første kvalifikationsrunde, som spilles 12. og 19. juli.