FCM skal til Gibraltar

FC Midtjylland skal møde Lincoln FC i anden kvalifikationsrunde til Champions League.

220615FCM.jpg

Det bør blive en overkommelig opgave for FC Midtjylland at kvalificere sig til tredje kvalifikationsrunde til Champions League. De danske fodboldmestre skal nemlig møde Lincoln FC fra Gibraltar i anden runde, efter Lincoln FC  tirsdag aften vandt 2-1 ude over FC Santa Coloma fra Andorra.

Sejren til Lincoln var en smule overraskende, det er første gang et hold fra Gibraltar vinder en kamp i Champions League-kvalifikationen.

- Ingen kan tage dette fra os, vi er videre til næste runde i Champions League med en 2-1-sejr over Santa Coloma. Historie, skriver klubben da også på sin Twitter-profil.

Suveræne mestre

At kalde Lincoln FC for dominerende i den hjemlige liga vil være en underdrivelse, klubben har vundet mesterskabet de seneste 13 år, og i alt 21 gange har man kunne kalde sig mestre. Da Gibraltar først blev medlem af UEFA i 2014, er klubben også den eneste, der nogensinde har repræsenteret Gibraltar i Champions League.

Det første opgør i anden kvalifikationsrunde spilles i Herning tirsdag den 14. juli klokken 19.30, mens der er returopgør ugen efter i Gibraltar. Skulle FCM gå videre, mangler man stadig to kvalifikationsrunder før kvalifikationen til Champions Leagues hovedturnering kan være i hus.