Fodbold: FCM sender angriber til Sønderjyske

Sønderjyske lejer den ukrainske angriber Artem Dovbyk af FC Midtjylland for resten af sæsonen.

Artem Dovbyk bliver lejet ud til SønderjyskE fra FCM (arkivbillede).
Artem Dovbyk bliver lejet ud til SønderjyskE fra FCM (arkivbillede).
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Sønderjyske har været på rov i FC Midtjylland.

Den sønderjyske superligaklub har lejet den ukrainske angriber Artem Dovbyk i FCM. Lejeaftalen løber for resten af sæsonen, skriver Sønderjyske i en pressemeddelelse.

- Vi har været på udkig efter en forstærkning til vores angreb, fordi vi i øjeblikket kun har to fuldblodsangribere i truppen, og det har vi vurderet, er lige lidt nok.

- Derfor glæder det os, at vi har kunnet hente Artem Dovbyk ind på en lejeaftale. Det er en spiller, som vi kender og har set i FC Midtjylland, og der er ingen tvivl om, at han kan give os noget kvalitet og øget konkurrence i angrebet.

- Han er en hurtig, fysisk stærk angriber, som passer fint ind i vores spillestil og den måde, vi gerne vil spille på, siger Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen i pressemeddelelsen.

Den 22-årige ukrainer kom til FC Midtjylland fra Dnipro i hjemlandet i januar 2018.

Det er siden blevet til 22 kampe med et mål til følge for midtjyderne.

- Artem fortjener mere spilletid. Han arbejder stenhårdt til træning, og han er kommet flot tilbage efter en langvarig skade.

- Nu ser alle parter frem til, at han i Sønderjyske kommer ind i et forløb, hvor han spiller fast, siger FCM's sportschef, Svend Graversen, til klubbens hjemmeside.

Dovbyk har optrådt fem gange for det ukrainske U21-landshold.

/ritzau/