FCM scorer kæmpe milliongevinst på tysker

FC Midtjylland går nu på jagt efter en erstatning for 28-årig tysk midtbanespiller.

Dominick Drexler er solgt efter kun 20 dage hos FC Midtjylland.
Dominick Drexler er solgt efter kun 20 dage hos FC Midtjylland.
Foto: FC Midtjylland

Da FC Midtjylland hentede 28-årige Dominick Drexler hos tyske Holstein Kiel, var planen, at han skulle spille en stor sportslig rolle for klubben i de kommende år.

Sådan gik det ikke – i stedet udviklede planen sig til en ny, stor økonomisk gevinst for FC Midtjylland.

De danske mestre har nemlig solgt Dominick Drexler til FC Köln, og dermed nåede det officielle samarbejde kun at vare 20 dage.

FC Midtjylland hentede Drexler for omkring 18 millioner kroner og sælger ham nu for omkring 34 millioner kroner, erfarer TV MIDTVEST.

- Det har i lang tid været en speciel sag, hvor vi har gjort alt for at få Dominick til at falde til både som spiller og menneske, men han havde et stort ønske om at blive i Tyskland på grund af sin familie, samt en øget interesse fra tyske klubber, og på den baggrund forsøgte vi at lave den bedst mulige handel, siger sportschef Svend Graversen.

Plaget af rygskade

Dominick Drexler var i sin tid i FC Midtjylland plaget af en rygskade, som den offensive midtbanespiller pådrog sig i oprykningskampen til Bundesligaen med sin daværende klub Holstein Kiel, og derfor nåede han ikke at træne med de øvrige FC Midtjylland-spillere.

- Selvfølgelig ærgrer det os, at vi ikke får Dominick at se i FCM-trøjen, men vi glæder os til gengæld over, at sagen endte med at give klubben en meget flot økonomisk gevinst. Drexler-sagen er et eksempel på, hvad der kan ske, når man arbejder med mennesker, men jeg synes, vi fandt en fornuftig løsning på en sag, vi helst havde været foruden, siger Svend Graversen.

De danske mestres sportschef understreger, at Dominick Drexler var en spiller, der var hentet ind til startopstillingen, og derfor afviser Svend Graversen nu ikke, at FC Midtjylland skal ud og hente en erstatning.

- Vi er på jagt, og vi har nu pengene til at købe en ny spiller til den position, som Drexler var tiltænkt. Vi er midt i et tæt og hårdt kampprogram lige nu, og derfor er det heller ikke så let at finde en spiller, der bare lige kan træde ind i vores startopstilling. Vi har i øvrigt stor tiltro til, at den trup, vi har, kan stå distancen og skabe noget godt for os i de kommende uger, fastslår Svend Graversen.