FCM sakker bagud i superliga-toppen efter nederlag til FCK

FCM måtte søndag se FCK løbe med alle tre point i en sejr på 3-1. Københavnerne er nu ubesejret i 15 kampe.

FC København ligner mere og mere en mester i denne sæson. I Herning blev det til endnu en sejr i Alka Superligaen, da FC Midtjylland blev slået med 3-1 i en intensiv affære.

Federico Santander scorede to mål, mens Andreas Cornelius scorede et for FCK. Martin Pusic scorede for midtjyderne.

Resultatet betyder, at FCK lægger afstand til en af de nærmeste konkurrenter i toppen, da holdet nu er på førstepladsen med 35 point. Københavnerne er uden nederlag i de første 15 runder.

Ni point efter FCK

Med nederlaget tabte FCM et skridt i toppen, da holdet nu er på tredjepladsen med 26 point - ni point efter FCK og tre point efter Brøndby på andenpladsen.

Efter blot tre minutters spil bragte gæsterne sig foran, da en dårlig clearing i FCM-forsvaret endte hos en helt fri Federico Santander, som med et flot hovedstød kunne sende FCK i front.

Dermed var hjemmeholdet tvunget frem, og midtvejs i første halvleg lykkedes det også at få bolden i mål, men en FCM-spiller blev dømt offside.

Kort tid efter fandt Andreas Cornelius sin angrebsmakker Federico Santander med et fremragende indlæg, så Santander kunne score sit andet mål på hovedstød, så pausestillingen lød 2-0.

Cornelius slukkede lyset

Anden halvleg blev ligeså intens som første halvleg, hvor spillet bølgede frem og tilbage. De 10.624 tilskuere kunne se kampen blive endegyldigt lukket, da Andreas Cornelius fra en spids vinkel gjorde det til 3-0 fem minutter før tid.

Dermed betød det mindre, at Martin Pusic kunne reducere til 1-3 på et flot frispark helt oppe i hjørnet til allersidst.