FCM-profil ude resten af året

Petter Andersson misser resten af sæsonen. Med kontraktudløb til sommer kan svenskeren have spillet sidste kamp i FCM.

FCM_logo_flag.jpg

Den offensive midtbaneprofil Petter Andersson kan have spillet sin sidste kamp for FC Midtjylland. 

Svenskeren er for nylig blevet opereret for en kompliceret meniskenskade, og han er sat ud af spil i mindst et halvt år. Det skriver AOH.dk

Den 30-årige Petter Andersson har ikke spillet en kamp for FCM siden 17. september, og med kontraktudløb den 30. juni kan hans sidste kamp i FC Midtjylland være overstået.

- Det er for tidligt at sige noget definitivt om Petters fremtid. Der kan ske meget i den her verden. Nu skal han først have tid til at komme sig over sin skade, så må vi se på situationen om nogle måneder, siger Claus Steinlein, sportsdirektør i FC Midtjylland til AOH.dk.

Mange knæskader i karrieren

Den driblestærke centermidt har været opereret to gange i venstre knæ med korsbåndsproblemer. I FC Midtjylland har han haft problemer med det højre knæ, inden han i november besluttede sig for at lade sig operere på ny.

- Jeg blev skiftet ud i pausen af Legia-kampen (17. september, red.), fordi jeg havde ondt i knæet, og derefter gik det ikke mere. Det ville ikke blive godt igen. Jeg var kommet til et punkt, hvor jeg var nødt til at tage en beslutning, fortæller Petter Andersson og fortsætter:

- Man kunne godt få en mindre operation og være klar hurtigere. Det var en hård beslutning, men når jeg lagde alle oplysninger på bordet, var det eneste rigtige at få det løst ordentligt, siger Petter Andersson til AOH.dk.

Det er ingen hemmelighed, at svenskeren ønsker at afslutte karrieren i Hammarby.

- Det er rigtigt, at jeg har sagt, at jeg gerne vil slutte i Hammarby. Det siger jeg stadig. Men om det skal være nu, må tiden vise. Lige nu forholder jeg mig til min kontraktsituation, siger Petter Andersson.