FCM-profil gravid og ude resten af sæsonen

Trine Troelsen er gravid med termin til sommer og er ude resten af sæsonen for FCM.

Trine Troelsen med åben mund og begejstring over en sejr i Champions League. Nu kan hun glæde sig over sin graviditet.
Trine Troelsen med åben mund og begejstring over en sejr i Champions League. Nu kan hun glæde sig over sin graviditet.
Foto: Scanpix / Jens Nørgaard Larsen

FC Midtjyllands håndboldkvinder er hårdt ramt af graviditeter i spillertruppen.

Tirsdag meddelte den tidligere landsholdsspiller Trine Troelsen, at hun venter sig med termin til sommer, og dermed er hun ude resten af sæsonen.

Bagspilleren er den tredje spiller på under to måneder, som FCM må se bort fra på grund af graviditet. Også de to stregspillere Linn Blohm og Sabine Pedersen er ude grundet lykkelige omstændigheder.

Andre graviditeter gav nervøsitet

Netop det forhold, at også to andre var ude med graviditeter, gav Trine Troelsen sommerfugle i maven, da hun skulle meddele klubben sin nyhed.

- Jeg var selvfølgelig lidt nervøs og spændt, men det er jo sådan, det er, og det ved klubben også, siger hun til TV2 Sport.

- Alligevel var det lidt specielt. Vi er tre gravide nu, og vi må bidrage med det uden for banen, som vi kan.

Træner Kristian Kristensen føler sig dog ikke ligeså presset over Trine Troelsens graviditet, som han gjorde med de to stregspilleres ditto.

- Når man lige summerer det sammen og siger tre graviditeter inden for fem uger, så er det selvfølgelig en presbold. Især når to af dem er på samme position. Men det er livets gang, siger han til TV2 Sport.

- Vi har heldigvis købt bredt ind i år, så i Trines tilfælde har vi rigeligt med bagspillere, så det skal nok gå. Det er bare at sige tillykke.

32-årige Trine Troelsen skiftede i sommer fra Silkeborg-Voel til FCM på en toårig kontrakt. Hun har tidligere spillet i FCM.

/ritzau/