FCM præsenterer højere underskud end forventet

FCM brugte optakten til hjemmekampen mod FC København til at fremvise røde tal i regnskabet.

- Over de næste tre år har vi en ambition om også at skabe balance i økonomien, siger FCMs bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen.
- Over de næste tre år har vi en ambition om også at skabe balance i økonomien, siger FCMs bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen.

FC Midtjylland fremlagde søndag et årsregnskab, der fik de røde tal til at blinke efter afskrivninger.

På en generalforsamling søndag præsenterede superligaklubben årsregnskab for 2015/16, og det viste et minus på 14,3 millioner kroner efter afskrivninger.

Før afskrivninger var overskuddet 15 millioner kroner, skriver klubben i en meddelelse på sin hjemmeside.

- Vi har investeret massivt over de seneste to år for at nå det sportslige niveau, vi har i dag.

- Over de næste tre år har vi en ambition om også at skabe balance i økonomien, og dette resultat viser, at FC Midtjylland er på vej i den rigtige retning. 

- Når resultatet afviger fra det udmeldte forventede overskud på fem millioner kroner, skyldes det, at vi i 15/16-regnskabet budgetterede med transferindtægter, der først faldt efter 1. juli og derfor tæller med i indeværende regnskabsår, siger klubbens bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen.

I meddelelsen fremgår det, at FC Midtjylland forventer at komme ud af indeværende regnskabsår med et minus på ti millioner kroner efter afskrivninger og et overskud på ti millioner før afskrivninger.

 

/ritzau/