FCM missede guldet

Efter nederlag til FCK er gulddrømmen helt slukket I FC Midtjylland

FC Københavns Christian Bolanos scorede i overtiden og sikrede FC København en 3-2-sejr i Herning - og samtidigt AaB det danske mesterskab. FC Midtjylland er efter nederlaget fire point efter AaB og uden chance for at hente nordjyderne i sidste spillerunde.

To mål af Duncan ikke nok

FCM-topscorer Morten "Duncan" Rasmussen scorede to gange men indtog samtidigt en skurkerolle, da han et kvarter før tid ved 2-2 brændte et straffespark på FCK-keeper Johan Wiland i en situation, hvor gæsternes Georg Margeritter fik sit andet gule kort og rødt.

Forud var gået en meget hektisk, afvekslende og underholdende slagudveksling med to mellem to fysisk stærke mandskaber.

FC Midtjylland kom bedst fra start foran et udsolgt MCH Arena, da Morten "Duncan" Rasmussen efter 12 minutter bragte sit hold foran på et straffespark, som FCK's forsvarsvikar Thomas Delaney havde begået på Petter Andersson.

Men FC København lagde sig ingenlunde ned og skabte flere gode bud på en udligning før pausen, og Rurik Gislason var manden med udligningen kort før pausen.

Andreas Cornelius pandede FC København foran 2-1 efter Lars Jacobsens frispark i starten af anden halvleg. Duncan brugte således ligeledes hovedet til at udligne til 2-2 efter godt en times spil, inden han fra 11-meter-pletten altså forsømte at blive hattrickhelt.

Sølvet er også i fare

FC København er med sejren stadig i stand til at fravriste FC Midtjylland andenpladsen og den eftertragtede plads i Champions League-kvalifikationen.

Det kræver, at FC Midtjylland taber hos allerede reddede Sønderjyske i sidste spillerunde, mens FC København samtidigt vinder deres hjemmekamp mod OB.

FCM har 55 point, FCK 53, men midtjydernes målscore er 10 bedre end københavnernes.