FCM løbet over ende af Vardar

De danske håndboldmestre kom ned på jorden igen i Champions League og tabte 24-33 ude til Vardar fra Skopje.

De kvindelige danske håndboldmestre kunne ikke genfinde melodien fra sidste weekend, da FCM søndag tabte 24-33 ude til makedonske Vardar i Champions League.

Med nederlaget har FCM Håndbold fortsat fire point efter tre kampe i Champions Leagues gruppe C, efter at det blev til en 26-21-sejr ude over ungarske Györi i sidste weekend.

Både ungarske Györi samt Vardar ligger også med fire point, mens østrigske Hypo er sidst i gruppen uden point.

Den tidligere danske landstræner Jan Pytlick er i dag tilknyttet Vardar i en form for trænerrolle, og Pytlick kunne se sit mandskab komme flyvende fra start, mens det danske hold slet ikke ramte niveauet fra sejren over Györi.

Vardar kom stort foran i kampens indledning og løb FCM over ende, men mod slutningen af halvlegen fik FCM langsomt brudt Vardars rytme og med tre scoringer i træk kom det danske hold på 7-12.

Midtjyderne havde dog problemer med at hente yderligere ind og efter en periode, hvor Sabine Englert i FCM-målet ellers præsterede et par flotte redninger, kunne Vardar med endnu en scoring gå til pause foran 16-8.

Symbolsk misbrugte norske Veronica Kristiansen en oplagt mulighed få sekunder før pausen i en første halvleg, hvor FCM slet ikke kom i gang hverken defensivt eller offensivt mod Pytlicks mandskab, der også virkede fysisk stærkere.

Anden halvleg var blot et par minutter gammel, da Vardar bragte sig foran med ti mål og 19-9.

Louise Burgaard scorede otte gange i sidste weekend, men mod Vardar faldt hendes første scoring fire minutter inden i anden halvleg, da hun afsluttede fra distancen.

Efter 40 minutter fik Stine Jørgensen reduceret til 16-22, og hun gjorde det også til 17-23.

Mie Augustesen gjorde det til 22-26 med 13 minutter igen, og dermed var hjemmeholdets føring barberet ned til fire mål.

Men FCM kunne ikke tage det sidste skridt og få kontakt med det makedonske mandskab, som genvandt kontrollen og sluttede bedst.

Trine Jensen blev topscorer for FCM med fem scoringer.

De to klubber mødes igen i næste weekend, når FCM hjemme tager imod Vardar i Champions League.