FCM-lejren om sølvkamp: Sønderjyske er favoritter

Ifølge Pione Sisto og Jess Thorup står Sønderjyske med de bedste kort på hånden til at vinde sølvmedaljer.

FC Midtjylland hentede lørdag en livsvigtig sejr i Alka Superligaen, da Sønderjyske blev besejret med 3-2 i topopgøret på MCH Arena.
    
Resultatet betyder, at Sønderjyskes forspring til FC Midtjylland på tredjepladsen er blevet reduceret til tre point, og med tre spillerunder tilbage af sæsonen er kampen om sølvmedaljerne for alvor åbnet op.
    
Ifølge FCM-træner Jess Thorup ligger favoritværdigheden dog fortsat hos sønderjyderne.
    
- Sønderjyske har redet på en bølge over en længere periode, og nu har vi sat en kæp i hjulet på dem. Det bliver spændende at se, hvordan de reagerer på det.
    
- De kan fortsat selv afgøre det, og derfor må de selvfølgelig også være favoritter. Med sejren har vi dog fået lagt pres på dem, og så må vi se, hvad der sker. Men der er ingen tvivl om, at det først bliver afgjort i sidste runde, siger Jess Thorup.
    
Pione Sisto havde stort set afskrevet sølvmedaljerne, da FC Midtjylland for en uge siden spillede 1-1 med AGF på hjemmebane. Sejren over Sønderjyske har dog skabt fornyet optimisme hos FCM-spilleren.
    
- Det ser stadig svært ud, fordi vi er afhængige af, at Sønderjyske smider point.
    
- De har set rigtig skarpe ud i mange kampe, og derfor er de også favoritter til at snuppe sølvmedaljerne. Men vi skal sørge for at vinde vores egne kampe, og så må vi håbe på, at Sønderjyske snubler på et tidspunkt, siger Pione Sisto.
    
FC Midtjylland mangler at møde Randers, AaB og FC Nordsjælland i sæsonens sidste tre kampe.
    
- Vi har et svært slutprogram, men det har de andre hold også. Alle kan slå alle i Superligaen, og derfor handler det om at være klar til hver eneste kamp. Forhåbentlig kan vi bygge videre på vores gode periode, siger Pione Sisto.
    
/ritzau/