FCM-kvinder smider sejren i Skopje

FC Midtjyllands håndboldkvinder førte stort, men smed sejren til sidst mod Skopje fra Makedonien.

FC Midtjyllands håndboldkvinder faldt med ære, men tabte med 23-24 til Vardar Skopje i Makedonien i holdets tredje gruppekamp i mellemrunden i Champions League.

De danske mestre klarede sig således noget bedre end ventet mod gruppens absolutte favorit. Alligevel må de rejse hjem til Ikast uden point.

Danskerne gik til pause med tomålsføring på 12-10. I anden halvleg førte midtjyderne med både 15-10 og 18-14.

Desværre for midtjyderne formåede de ikke at holde fast. De mistede kontrollen, da makedonerne trak et mere aggressivt forsvarsspil frem.

Hjemmeholdet udlignede til både 18-18 og 20-20, og anført af blandt andre den lille Ana Djokic, som scorede seks mål i anden halvleg, tog Vardar Skopje også teten mod slutningen.

Fie Woller reducerede til makedonsk etmålsføring halvandet minut før tid. Makedonerne mistede bolden i deres efterfølgende angreb, og FC Midtjylland fik chancen for at udligne med 30 sekunder tilbage.

Et fint frikast-forsøg fra Line Jørgensen efter tidens udløb sneg sig forbi den fjerneste stolpe, og så endte midtjyderne med skuffede miner.

FC Midtjylland satte sig selv under pres, da holdet i sin seneste Champions League-kamp tabte til Thüringer.

Men lørdagens kamp foran 4000 larmende makedonere var bestemt godkendt, og holdet har stadig muligheden for at spille sig til andenpladsen, som giver kvalifikation videre i Champions League.

Vardar Skopje fører nu gruppen med 5 point efter tre kampe. Makedonerne er uden nederlag efter sejr over Thüringer HC og uafgjort mod Sävehof i Sverige. Thüringer er nummer to med fire point, mens FCM har to for sejren over Sävehof.

Vardar Skopje kommer til Ikast om to uger til midtjydernes næste kamp i Champions League.