FCM-kaptajn glad for opbakning fra fans

Kristian Bach Bak glæder sig over, at der er solgt 1855 billetter til udebaneafsnittet forud for aftenens opgør mellem United og FC Midtjylland.

I alt 1855 Midtjylland-fans har købt billetter til udebaneafsnittet på Old Trafford, når FC Midtjylland skal forsvare deres 2-1-føring mod Manchester United i aften.

- Det er jo helt vildt, lyder det fra  Kristian Bach Bak på klubbens hjemmeside.

Ifølge FC Midtjyllands hjemmeside, så tror anføreren på, at de i aften kan spille sig videre i Europa League, og han håber på fansenes hjælp.

- Jeg glæder mig så meget til at høre dem, og jeg glæder mig så meget til at løbe op og klappe til dem, når vi scorer, tilføjer han.

Kristian Bach Bak håber, at FC Midtjylland kan vinde duellen mod storklubben, selvom de med en sejr i bagagen ikke er favoritter. Men uanset resultatet understreger han vigtigheden af fansenes tilstedeværelse.

- Det betyder alt for os, at vi har dem med. Jeg tror også for dem, der er her ovre, at det bliver en kæmpe oplevelse. Og jeg lover her fra, at vi nok skal gøre vores til, at det bliver en uforglemmelig aften, siger Kristian Bach Bak til klubbens hjemmeside.

 

Kampen bliver spillet klokken 20.05 engelsk tid og klokken 21.05 dansk tid


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.