FCM har trænerliste klar

Selvom Glen Riddersholms opsigelse kom uventet for ledelsen i FC Midtjylland, er der en trænerliste klar.

Ankersen og Steinlein sync.jpg

Rettidig omhu er en vending, man ofte hører, når virksomheder snakker om, hvordan man fører ansvarlig ledelse.

Og i FC Midtjylland har man også været klædt på til, at cheftræner Glen Riddersholm en dag kunne komme med en opsigelse.

- Ligesom vi løbende overvejer, hvad der skal ske, hvis en spiller bliver solgt, så har vi også haft en trænerliste liggende i skuffen, hvis Glen skulle stoppe, fortæller FCM-bestyrelsesformand Rasmus Ankersen til TV2 News.

- Den er vi begyndt at kigge på, og vi har også haft et par indledende samtaler med nogen, tilføjer han.

Hvem navnene på listen er, vil Rasmus Ankersen ikke ud med, men han slår fast, at det naturligvis skal være en profil, som matcher klubbens værdier.

Sikkert er det dog, at assistenttræner Brian Priske ikke bliver ny cheftræner, selvom han midlertidigt har overtaget tøjlerne sammen med A-træner Lars Friis.

- Nej, det bliver ikke mig. Jeg trives rigtig godt i rollen som assistenttræner, slår Priske fast over for TV2 News.

Selvom Glen Riddersholm valgte at sige op, og klubben på den baggrund valgte at fritstille ham med øjeblikkelig virkning, så håber Rasmus Ankersen fortsat at kunne holde kontakten med den nu tidligere cheftræner.

- Jeg håber, vi kan bevare kontakten, for jeg har stor respekt for ham, siger bestyrelsesformanden.

Han skal nu sammen med sportsdirektør Claus Steinlein og klubejer Matthew Benham til at kigge på, hvem fra trænerlisten i skuffen der kan føre FC Midtjyllands fodboldhold til nye triumfer.

/ritzau/