FCM Håndbold henter Ikastpige hjem fra ligakonkurrent

FCM Håndbold har fra den kommende sæson sikret sig Julie Gantzel Pedersen, der er hentet i Ringkøbing.

Linn Blohm
Foto: FCM Håndbold

FC Midtjylland Håndbold har hentet en lokal pige hjem til klubben til den kommende sæson i form af 23-årige stregspiller Julie Gantzel Pedersen, som kommer fra ligakonkurrenterne fra Ringkøbing Håndbold. Julie Gantzel har fået sin håndboldopdragelse i Ikast, og hun har tidligere spillet ungdomshåndbold i FCM.

- Jeg glæder mig helt vildt meget. Det bliver specielt at komme tilbage til den klub, man er vokset op i. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har drømt om at blive så god, at jeg kunne spille for FCM, siger Julie Gantzel Pedersen.

Julie Gantzel er hentet ind for at dække hullet efter den svenske landsholdspiller Linn Blohm, der er hofteskadet og dermed ude i de kommende fem måneder. Derfor glæder cheftræner Kristian Kristensen sig over tilgangen.

- Vi ved, at der også i den kommende sæson venter os mange kampe, og derfor er jeg glad for, at vi har muligheden for at styrke bredden. Julie passer med sin indstilling godt ind i vores værdier i FCM. Hun er trænerbar og hårdtarbejdende, og vi glæder os til at arbejde med hende, siger cheftræneren.

FCM Håndbold har skrevet en to-årig kontrakt med Julie Gantzel Pedersen, der er med, når holdet starter op efter sommerferien.