FCM Håndbold klar til europæisk finale

Finaleklar i Cupwinners Cup efter samlet sejr på ni mål over ungarere

Håndboldkvinderne fra FC Midtjylland er klar til finalen i den europæiske klubturnering Cupwinners Cup.

Det blev en realitet lørdag eftermiddag, da midtjyderne på hjemmebane vandt med 31-29 over det ungarske hold FTC-Rail Cargo - også kendt som Ferencvaros. Dermed blev det til en suveræn samlet sejr på 61-52.

Efter udesejren på syv mål i den første kamp havde FCM-træner Helle Thomsen pointeret over for sine spillere, at den ikke måtte blive en sovepude inden returkampen.

Det skete heller ikke. FCM satte sig på kampen i løbet af første halvleg og kunne gå til pause med en føring på 17-14.

I anden halvleg var FCM et skridt foran det meste af tiden, men med fire minutter tilbage udlignede udeholdet til 28-28.

Med med en god afslutning hev FCM en sejr på to mål hjem.

I finalen skal FCM med stor sandsynlighed møde det franske hold Fleury Loiret, der på udebane vandt den første semifinale over Hypo Niederösterreich fra Østrig med 12 mål.